Sluiting school i.v.m. coronavirus

Vlaardingen, zondag 15 maart 2020

Beste ouders/verzorgers,

Vanmiddag heeft de regering besloten en aangekondigd dat vanaf morgen de scholen en opvanglocaties gesloten zijn tot 6 april 2020.

De overheid heeft een beroep op het onderwijs en de opvangorganisaties gedaan om voor de kinderen van ouders die in de vitale beroepen werkzaam zijn opvang te bieden. De lijst met vitale beroepen vindt u hier.  Of kijk op www.rijksoverheid.nl.

Bent u een ouder met een vitaal beroep? Dan mag uw kind naar school komen.

Op dit moment kunnen we nog niet op alle vragen, die u ongetwijfeld zult hebben, een antwoord geven. De komende dagen worden er verdere plannen uitgewerkt.   Wij zullen u de komende periode blijven informeren.
Verder wensen wij u veel sterkte en wijsheid toe in deze onzekere periode. Laten we elkaar steunen waar dat mogelijk is.

Met vriendelijke groet,
Annet Dries Bestuurder SIKO