Welkom in groep 4!
Onze groep bestaat uit 24 leerlingen en 1 groepsleerkracht.

De groepsleerkracht is Juf Kimberly Kousemaker.

Wij werken iedere dag aan rekenen, taal en spelling. Bij elk vakgebied zijn er kinderen die de basisinstructie volgen, kinderen die wat meer nodig hebben krijgen extra instructie en kinderen die al wat meer aankunnen krijgen verdieping aangeboden. Ook technisch lezen en begrijpend lezen staat bij ons op het programma.

Begrijpend lezen wordt gegeven a.d.h.v. de methode Nieuwsbegrip. Hier hoort ook iedere week huiswerk bij dat gemaakt wordt op de computer.

In de middag werken wij thematisch met DaVinci. Deze thema’s duren ongeveer 8 weken. Er zullen lessen door de leerkracht gegeven worden, maar de kinderen gaan ook met elkaar aan de slag om meer over een thema te leren.

Gym wordt gegeven op dinsdagochtend door onze vakleerkracht Marc van Biert.

Natuurlijk staan ook de vakken Godsdienst, schrijven, verkeer, expressie (tekenen, handvaardigheid, muziek, drama) op het rooster.