In onze groep, waarin 23 kinderen zitten, werken we met twee leerkrachten. Op maandag en dinsdag staat meester John voor de groep en op woensdag, donderdag en vrijdag juffrouw Lilly. In ons lokaal hebben we voor elk kind een eigen tafel. Daarnaast hebben we achter in het lokaal nog een tafel met vier laptops, waar de kinderen aan kunnen oefenen met rekenen en lezen. Ook zijn er achter in het lokaal mogelijkheden om te werken/spelen in verschillende hoeken. Elk thema passen we een aantal hoeken aan.

In groep 3 zijn we veel bezig met het leren van de letters en het leren lezen. Ook het schrijven van de cijfers en de letters leren de kinderen dit jaar. Daarnaast staat er elke dag een rekenles op het programma. Met rekenen leren we in groep 3  onder andere de cijfers t/m 100, plus- en minsommen onder de 20 en oefenen we met klokkijken.