Welkom in groep 3!

Onze groep bestaat uit 17 kinderen en 2 groepsleerkrachten.

Juf Hélène werkt op maandag, dinsdag en woensdag en juf Lilly werkt op donderdag en vrijdag.

In groep 3 zijn we veel bezig met het leren van de letters en het leren lezen. Hiervoor gebruiken wij de methode Lijn 3. Ook het schrijven van de cijfers en de letters leren de kinderen dit jaar. Daarnaast staat er elke dag een rekenles op het programma. Met rekenen leren we in groep 3  onder andere de cijfers t/m 100, plus- en minsommen onder de 20 en oefenen we met klokkijken.

In de middag werken wij thematisch met DaVinci. Elk thema duurt ongeveer 8 weken. Tijdens deze thema’s krijgen de kinderen informatie van de juffen, werken ze aan hun thema werkstuk en gaan ze aan de slag met hun onderzoeksvragen.