Groep 1/2 A

Ingrid Poppeliers werkt fulltime en is de hele week aanwezig voor de groep. Juf Jasmin Brigitta, leerkrachtondersteuner, werkt ook fulltime. Haar tijd is eerlijk verveeld over beide kleutergroepen.
We proberen elk kind in de groep een stapje verder te helpen in zijn/haar eigen ontwikkeling. De kinderen mogen ook aangeven wat ze graag willen leren, hierbij worden ze dan extra geholpen als dat past binnen de groep.
Een keer in de twee weken gaan we met de groep naar de grote gymzaal. Het zou fijn zijn als uw kind dan een korte broek en een t-shirt bij zich heeft.
Op dinsdag en donderdag hebben we fruitdagen en eten we allemaal fruit rond een uur of 10.

We beginnen over het algemeen gelijk met spelen en werken bij de inloop. De kinderen kunnen dan bij binnenkomst hun keuze kaartje ophangen op het planbord en gaan spelen en werken. Ze hoeven niet te wachten in de kring tot het half 9 is.
Op woensdagochtend beginnen we met inloop `lekker lezen`. Als u uw kind naar school brengt mag u wat langer in de groep blijven om een boekje voor te lezen. Dit kan lekker op de bank, in de kring of op een kleedje ergens in de klas. Om 8.45 uur gaan we dan weer verder met de groep.